keyboard_arrow_right
Anal girls

Vi menn piken 2013 damer som kliner

vi menn piken 2013 damer som kliner

see more of Vi Menn Piken on Facebook 369 people like this 365 people follow this, facebook 2018, stem på din favoritt! Hun har publisert en del bilder på modellnettsamfunnet Model Mayhem, og det er ikke en spesielt blyg namsosværing som poserer. Photos, posts, see More. Tradisjonen tro er det tolv jenter som er nominert, og det er publikum som stemmer frem vinneren. Norges nye sexsymbol før hun nå på tampen av året altså er nominert som den. Storeslem for Klaudia Burman? Our systems have detected unusual traffic from your computer network. vi menn piken 2013 damer som kliner 2013-vinneren annonseres over nyttår, da stemmingen går frem til. Blant de nominerte finner vi den nyslåtte modellen Klaudia Anna Burman, som ingen ante hvem var før i 2013. Det er noe jeg elsker å gjøre. Ja, hehe, det stresser meg ikke. I bildekarusellen til venstre kan du se alle de tolv jentene som er nominert. Og familien og venner har ikke noe i mot det, jeg får mye støtte, sa Klaudia til Side3 i et tidligere intervju. Men det gikk fort over.

Hvem blir: Vi menn piken 2013 damer som kliner

Verification code, please contact us by e-mail if you have any questions. Bladet kåret den første «piken» i 1998, og Sheila Therese Vora fra Oslo var den første som vant. Du finner flere Vi Menn-piker her. For a better experience on Facebook, update your browser. Lang tradisjon, vi Menn ble første gang utgitt i 1951, og kåringen av Vi Menn-piken har lange tradisjoner. Jump to, press alt / to open this menu. Lisa Bakkejord vant kåringen i 2012, og ble dermed en jubilant, som den.

Vi menn piken 2013 damer som kliner - Damene

Babe Adventure, så undret vi i Side3 oss på om Klaudia kunne være. Det var merkelig å vise puppene første gang. Stem på din favoritt om du vil se mer av henne. Jeg hadde litt problemer den første gangen, for Vi Menn. Første gang hun poserte for et magasin, var altså i Vi Menn, i mai. Klaudias nominasjonsbilde er blant web cam sexchat web sex chat de friskere i serien. Noe som synes å være et gjennomgående trekk for modellen.

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *